Termeni si conditii

1. Declinarea responsabilitatii

Continutul site-ului www.vaella.ro a fost alcatuit in colaborare stransa cu reprezentantii marcilor care se gasesc pe site. Rareori exista erori in prezentarea acestora, pentru care ne cerem anticipat scuze si va multumim pentru identificarea lor. S-au depus eforturi mari pentru a minimaliza toate greselile care pot aparea din editarea electronica sau manuala a informatiilor prezentate.

Valoarea maxima a obligatiilor VAELLA MASCHINEN fata de orice client in cazul nelivrarii sau livrarii necorespunzatoare este valoarea sumelor incasate de VAELLA MASCHINEN de la clientul respectiv.

2. Garantiile produselor

Produsele cumparate prin intermediul site-ului www.vaella.ro beneficiaza de garantie comerciala, perioada care difera in functie de produs. Astfel, fiecare produs va fi insotit de certificatul de garantie comerciala emis de VAELLA MASCHINEN, cu exceptia celor care nu fac obiectul acordarii de garantie comerciala (consumabile).

Termenul de garantie legala curge in conformitate cu legislatia romana in vigoare.

3. Frauda

ORICE INCERCARE DE A ACCESA DATELE PERSONALE ALE ALTUI UTILIZATOR SAU DE A MODIFICA CONTINUTUL SITE-ULUI VAELLA.RO, SAU DE A AFECTA PERFORMANTELE SERVERULUI PE CARE RULEAZA SITE-UL VAELLA.RO VA FI CONSIDERAT O TENTATIVA DE FRAUDARE A SITE-ULUI VAELLA.RO SI VA PUNE IN MISCARE CERCETAREA PENALA IMPOTRIVA ACELUIA SAU ACELORA CARE A(U) INCERCAT ACEST FAPT.

4. Litigii

Orice litigiu aparut intre Clienti si VAELLA MASCHINEN va fi rezolvat pe cale amiabila. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata din Romania.

5. Date personale

Informatiile utilizatorilor site-ului www.vaella.ro vor putea fi folosite numai pentru comunicari comerciale cu VAELLA MASCHINEN sau cu partenerii acestuia. 

Orice date specifice privitoare la situatia si starea produselor se pot obtine contactandu-ne prin e-mail / telefon, la coordonatele cuprinse in prezentul site.

6. Disponibilitatea si pretul produselor

Ofertele si produsele prezentate pe site-ul www.vaella.ro sunt disponibile in limita stocului, iar preturile pot fi modificate fara o comunicare prealabila.

Termenele de livrare variaza de obicei intre 24 ore si 7 zile lucratoare, in functie de locatia produselor si de adresa dvs.. Rareori, perioada de livrare poate depasi 7 zile, cu exceptia cazurilor de forta majora*.

*Prin forta majora se intelege desfasurarea unor fenomene meteorologice speciale care fac imposibila aprovizionarea/livrarea produselor.

In cazul in care preturile sau alte detalii referitoare la produse au fost afisate gresit, inclusiv din cauza faptului ca au fost introduse gresit in baza de date, ne alocam dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta, daca livrarea nu s-a efectuat inca.

Ratele afisate pe site sunt calculate pe o perioada de 6 de luni.

Data incheierii contractului de vanzare la distanta intre www.vaella.ro si client este considerata data emiterii documentului fiscal (bon/factura) de catre VAELLA MASCHINEN.

In cazul achitarii online, dupa inregistrarea cu succes a comenzii, contravaloarea produselor va fi blocata in contul dumneavoastra, urmand a fi incasata de catre vanzator doar dupa confirmarea comenzii. In cazul in care produsele comandate nu sunt disponibile, iar plata a fost finalizata, banii vor fi returnati integral pe card, fara nici un comision aditional. 

7. Returnarea produselor

Consumatorul poate solicita returnarea produselor in urmatoarele situatii: - click pentru detalii.

8. Comenzi in rate

Pentru achizitionarea produselor prin rate on-line, Clientii sunt de acord cu transmiterea, prelucrarea si consultarea datelor personale si a informatiilor de risc - detalii aici.

9. Retur in 14 de zile

Serviciul ìRetur in 14 de zileî poate fi consultat aici.

10. Deseurile de echipamente electrice si electronice (DEEE)

Informatii detaliate despre noile reglementari privind deseurile de echipamente electrice si electronice (DEEE) gasiti aici.

11. Deschiderea coletului la livrare

Va invitam sa consultati aici informatiile legate de serviciul Deschiderea coletului la livrare.

12. IA-MA ASA!!!

Produsele din gama IA-MA ASA!!! sunt produse functionale cu ambalajele originale usor degradate sau care prezinta imperfectiuni estetice. Detalii aici


In momentul efectuarii unei comenzi on line, Clientul declara ca a luat la cunostinta si este intru totul de acord cu cele mentionate mai sus.

VAELLA MASCHINEN 


ATENŢIE: CITIŢI CU ATENŢIE ACEŞTI TERMENI DE UTILIZARE ÎNAINTE DE A UTILIZA ACEST SITE WEBSITE. UTILIZAREA ACESTUI SITE WEB INDICĂ FAPTUL CĂ AŢI CITIT ŞI CĂ SUNTEŢI DE ACORD CU ACEŞTI TERMENI. ÎN CAZUL ÎN CARE NU SUNTEŢI DE ACORD CU ACEŞTI TERMENI, NU AVEŢI PERMISIUNEA DE A UTILIZA ACEST SITE. ACEŞTI TERMENI REGLEMENTEAZĂ MODUL ÎN CARE VEŢI UTILIZA SITE-UL, ORICE CONŢINUT (DE EX. TEXTE, DATE, GRAFICĂ SAU FOTOGRAFII) PUS LA DISPOZIŢIE DE COMPANIA NOASTRA PRIN INTERMEDIUL ACESTUI SITE.

Detinatorul acestui site vă permite să il utilizaţi numai în scopuri personale, necomerciale. Utilizarea site-ului pentru orice scop public sau comercial (inclusiv, fără a se limita la acestea, pe un alt site sau printr-un mediu de computer aflat în reţea) este strict interzisă. În cazul în care realizaţi copii ale materialelor, trebuie să includeţi pe aceste copii toate notele privind drepturile de autor sau de proprietate conţinute de materialele originale. Nu aveţi dreptul de a modifica, afişa în mod public, prezenta în public sau distribui aceste materiale. Orice utilizare nepermisă a site-ului poate încălca legile privind dreptul de autor, mărcile comerciale şi alte legi in vigoare. Ati luat la cunostinta faptul ca PRETUL PRODUSELOR ESTE FARA TVA SI NU CONTINE CONTRAVALOAREA TRANSPORTULUI .

Detinatorul acestui site îşi rezervă dreptul de a modifica, suspenda sau întrerupe funcţionarea sa în orice moment, fără ca dvs. să fiţi anunţat în prealabil. De exemplu, are dreptul de a aduce modificări materialelor şi/sau serviciilor sau produselor şi preţurilor descrise în acestea, în orice moment, fără a vă anunţa în prealabil. Este posibil ca materialele şi serviciile să fie depăşite, iar Detinatorul acestui site nu se angajează sub nicio formă să actualizeze materialele sau serviciile. Pentru informaţii privind produsele şi serviciile disponibile., luaţi legătura cu detinatorul acestui site .

Producatorul nu va fi răspunzător pentru erorile sau omisiunile tehnice sau editoriale de pe acest site, nici pentru pagubele rezultate în mod direct sau indirect prin utilizarea acestui material. Informaţiile sunt oferite “ca atare”, fără garanţii de nici un fel şi pot fi modificate fără preaviz. De asemenea, Producatorul îşi rezervă dreptul de a revizui oricând conţinutul acestui site fără notificare prealabilă. Nici o parte din acest website nu poate fi reprodusă sau transmisă în orice formă sau prin orice mijloace, electronice sau mecanice, inclusiv fotocopierea, înregistrarea sau stocarea într-un sistem de arhivare, sau traducerea în orice limbă sub orice formă fără permisiunea prealabilă scrisă a producatorului.

Sunteţi de acord să nu utilizaţi site-ul (materiale, informatii sau servicii pe care le puteţi obţine prin utilizarea site-ului) într-un mod care încalcă un statut, un regulament, o regulă, un ordin sau o altă lege locala, naţionala sau internaţionala; pentru a urmări, a hărţui sau a prejudicia o altă persoană; pentru a vă asuma identitatea unui alt individ sau a unei alte entităţi sau pentru a prezenta în mod fraudulos afilierea dvs. la o persoană sau la o entitate; pentru a interveni în sau a întrerupe funcţionarea site-ului, serverelor sau reţelelor conectate la site. De asemenea, sunteţi de acord să nu utilizaţi explorarea datelor sau metode similare de colectare sau obţinere a datelor în legătură cu acest site şi să nu încercaţi să obţineţi accesul neautorizat la nicio parte a site-uluii, servere sau reţele conectate la site, prin piratare, spargere de parole sau alte metode.

SITE-UL este OFERIT „CA ATARE” ŞI „CU TOATE ERORILE”. DVS. VĂ ASUMAŢI INTEGRAL RISCURILE PRIVIND CALITATEA ŞI FUNCŢIONAREA SITE-Ului. ÎN CAZUL ÎN CARE MATERIALELE SAU SERVICIILE SE DOVEDESC A FI DEFECTUOASE, DVS., NU DETINATORUL, VĂ VEŢI ASUMA COSTUL INTEGRAL AL TUTUROR REPARAŢIILOR NECESARE. Detinatorul site-ului DECLINĂ ÎN MOD EXPRES TOATE GARANŢIILE, INDIFERENT DE NATURA LOR, FIE ACESTEA DIRECTE, IMPLICITE SAU IMPUSE DE LEGE, CU PRIVIRE LA SITE (INCLUSIV, DAR FĂRĂ A SE LIMITA LA, TOATE GARANŢIILE IMPLICITE SAU IMPUSE DE LEGE PRIVIND VANDABILITATEA, ADECVAREA ÎN VEDEREA UNUI ANUMIT SCOP, TITLUL DE PROPRIETATE ŞI NEÎNCĂLCAREA DREPTURILOR DE PROPRIETATE INTELECTUALĂ). FĂRĂ A LIMITA CARACTERUL GENERAL AL CELOR DE MAI SUS, Detinatorul NU GARANTEAZĂ ÎN NICIUN MOD CĂ SITE-UL VA CORESPUNDE AŞTEPTĂRILOR DVS. SAU CĂ VA FUNCŢIONA FĂRĂ ÎNTRERUPERE, ÎN TIMP UTIL, CĂ VOR FI SIGURE, LIPSITE DE ERORI SAU CĂ ERORILE DE PE SITE VOR FI CORECTATE. DETINATORUL NU GARANTEAZĂ ÎN NICIUN FEL REZULTATELE CARE POT FI OBŢINUTE CA URMARE A UTILIZĂRII SITE-ULUI, NICI EXACTITATEA SAU FIABILITATEA NICIUNEI INFORMAŢII OBŢINUTE PRIN INTERMEDIUL SITE-ULUI. NICIUN SFAT ŞI NICIO INFORMAŢIE, FIE ELE ORALE SAU SCRISE, OBŢINUTE DE DVS. PRIN INTERMEDIUL SITE-ULUI SAU DETINATOR, COMPANIE, FILIALE SAU FURNIZORII SĂI SAU AI ACESTORA (SAU DE LA ANGAJAŢII SI AGENŢII ENTITĂŢI DE ACEST TIP) NU VOR CONSTITUI O GARANŢIE. DETINATORUL DECLINĂ ACORDAREA ORICĂROR DESPĂGUBIRI.

Legăturile de pe site către site-uri web terţe sunt oferite exclusiv pentru confortul dvs. Utilizarea lor implică părăsirea acestui site. Detinatorul nu este obligat să analizeze astfel de site-uri web terţe, nu deţine controlul asupra lor şi nu este responsabil pentru niciun astfel de site web (sau pentru produsele, serviciile sau conţinutul disponibil prin intermediul acestora). Prin urmare, Detinatorul nu aprobă şi nu face declaraţii în legătură cu aceste terţe site-uri web, cu nicio informaţie, software, produs, serviciu sau material care se regăseşte pe acestea şi cu niciun rezultat obţinut din utilizarea acestora. Utilizaţi site-urile terţe la care se face legătura pe propria dvs. răspundere.
Puteţi crea legături către acest site de pe alte site-uri web, dar numai cu condiţia respectării următorilor termeni şi în conformitate cu toate legile în vigoare. În lipsa unei permisiuni scrise din partea Detinatorului care să stipuleze condiţii diferite, un site web care face legătură spre acest site: poate trimite la, dar nu are dreptul să reproducă niciun material; nu are dreptul să integreze într-un mediu de browser sau într-un altfel de încadrament niciunul dintre materiale; nu va sugera că detinatorul susţine un astfel de site Web şi niciun produs, serviciu sau conţinut disponibil prin intermediul unui astfel de site web; nu va oferi declaraţii distorsionate privind legătura sa cu compania care detine prezentul site; nu va prezenta informaţii false sau înşelătoare cu privire la detinatorul prezentului site, produsele şi serviciile sale; nu va include conţinut ce poate fi dezagreabil sau jignitor si; va include numai conţinut adecvat pentru toate vârstele.
Nerespectarea oricăruia dintre termenii de sus duc automat la anularea dreptului de a utiliza acest site şi va trebui să distrugeţi imediat toate materialele descărcate sau imprimate (inclusiv copiile acestora).