Menu
Cosul tau

Dantela, Dantela Madeira si Franjuri


Dantela, Dantela Madeira si Franjuri

Dantela este captusita cu satin elastic foarte placut la atingere.Aceasta este potrivita pentru realizarea de rochii formale, dar si de bluze, de fuste etc..Gramaj: 180 g/m²; Latime: 150 cm; Cant. minima: 0.5 m; Compozitie: 98% poliester si 2% elastan; Tehnica: confectionare imbracaminte ocazie, cus..
55,01 lei Fără TVA:46,22 lei
Dantela cu bordura pe ambele fete are un aspect romantic.Aceasta dantela cu bordura este folosita, in principal, pentru realizarea rochiilor de mireasa, a fustelor si a bluzelor in stil vintage.Pretul afisat este pentru un metru liniar.Gramaj: 330 g/m²; Latime: 135 cm; Cant. minima: 0.5 m; Rigida; C..
135,67 lei Fără TVA:114,01 lei
Dantela cu bordura pe ambele fete are un aspect elegant si romantic.Aceasta dantela poate fi folosita pentru realizarea de rochii formale, de fuste si de bluze.Gramaj: 110 - 125 g/m²; Latime: 150 cm; Cant. minima: 0.5 m; Rigida; Compozitie: 100% poliester; Tehnica: confectionare imbracaminte ocazie,..
60,72 lei Fără TVA:51,02 lei
Dantela cu paiete captusita cu satin este confortabil de purtat datorita acestui material moale.Aceasta dantela poate fi folosita pentru realizarea de jachete, de rochii formale si de fuste.Pretul afisat este pentru un metru liniar.Gramaj: 200 g/m²; Latime: 140 cm; Cant. minima: 0.5 m; Compozitie: 9..
51,38 lei Fără TVA:43,18 lei
Dantela de bumbac Madeira este usoara, aerisita, potrivita pentru vremea de vara.Este decorata cu broderie perforata cu flori.Dantela este potrivita pentru a realiza rochii, bluze, fuste, tunici, rochii de fete, dat si decoratiuni - perne, fete de masa, perdele, draperii etc..Gramaj: 120 g/m²; Latim..
86,74 lei Fără TVA:72,89 lei
Dantela de bumbac Madeira este brodata cu flori, este usoara si aerisita, perfecta pentru vara.Puteti utiliza aceasta dantela pentru realizarea de rochii, de bluze, de fuste, de tunici etc..De asemenea, dantela de bumbac Madeira poate fi utilizata si pentru realizarea pernelor, a fetelor de masa, a ..
86,74 lei Fără TVA:72,89 lei
Dantela din bumbac cu broderie Madeira este usoara si aerisita.Aceasta dantela din bumbac este perfecta pentru realizarea de rochii de vara, de fuste, de bluze etc..De asemenea, dantela cu broderie poate fi folosita pentru a realiza fete de masa, draperii, perdele, perne etc..Pretul afisat este pent..
105,77 lei Fără TVA:88,88 lei
Dantela din bumbac Madeira cu broderie este usoara, aerisita si prezinta o margine decorativa pe toata lungimea sa.Aceasta dantela din bumbac este perfecta pentru realizarea de rochii de vara, de fuste, de camasi, de bluze etc..De asemenea, dantela madeira cu broderie poate fi utilizata pentru reali..
108,49 lei Fără TVA:91,16 lei
Dantela elastica cu model floral este ideala pentru realizarea de rochii, de bluze, de fuste etc..Se recomanda spalarea inainte de utilizare.Pretul afisat este pentru un metru liniar.Gramaj: 122 g/m²; Latime: 150 cm; Cant. minima: 0.5 m; Flexibila; Compozitie: 88% poliamidă si 12% elastan; Tehnica: ..
58,49 lei Fără TVA:49,15 lei
Dantela Madeira cu flori brodate este usoara si aerisita.Aceasta dantela poate fi utilizata pentru a realiza rochii de vara, fuste, bluze, rochii pentru fete etc..De asemenea, dantela Madeira cu flori brodate poate fi utilizata pentru realizarea pernelor, a fetelor de masa, a perdelelor, a draperiil..
75,86 lei Fără TVA:63,74 lei
Dantela Madeira de bumbac brodata cu flori este usoara si aerisita.Aceasta dantela de bumbac este perfecta pentru realizarea rochiilor de vara, a fustelor, a bluzelor, a tunicilor etc..De asemenea, dantela Madeira poate fi folosita si pentru a realiza perne, fete de masa, perdele, draperii etc..Pret..
86,74 lei Fără TVA:72,89 lei
Dantela Madeira de bumbac cu flori brodate este usoara si aerisita, potrivita pentru vara.Aceasta dantela poate fi folosita pentru realizarea de rochii, de bluze, de fuste, de tunici etc..De asemenea, dantela de bumbac poate fi utilizata si pentru a realiza perne, fete de masa, perdele, masti etc..P..
105,77 lei Fără TVA:88,88 lei
Afiseaza de la 1 la 12 din 15 produse (2 pagini)