Menu
Cosul tau

Panglica metalica

Panglica metalica

Panglica elegantă este decorată cu lurex strălucitor pe ambele părți și în mijloc. Firul metalic din părțile laterale asigură o formabilitate excelentă. Panglica este cu două fețe. Utilizare: Panglica este potrivită pentru decorațiunile de Crăciun sau ambalarea originală a cadourilor. Panglica se mo..
65,02 lei Fără TVA:54,63 lei
Panglica de lux este împodobită cu Lurex strălucitor. Firul metalic din părțile laterale asigură o formabilitate excelentă. Aplicații: Panglica este potrivită pentru decorarea originală de Crăciun sau ambalarea cadourilor. Puteți utiliza, de asemenea, pentru o varietate de ghirlande și ikebana.Lăţim..
42,54 lei Fără TVA:35,75 lei
Panglică cu lurex poate fi utilizată în scopuri decorative. O puteți folosi pentru a decora coroane de Crăciun și, de asemenea, pentru împachetarea cadourilor. 5 are o lățime de 11 mm.Lăţime: 10 mm Rolă/Bobină: 22,5 m Decorativ Lurex Compoziţiefibre metalice poliester         &nb..
10,70 lei Fără TVA:8,99 lei
Panglică elegantă este împodobită cu model de diamant de lurex. Aplicație: Panglica se potrivește chiar în decorațiunile de Crăciun. Puteți utiliza, de asemenea, pentru aranjamentele de coroane și ikebana sau ambalarea originală a cadourilor.Lăţime: 10 mm Rolă/Bobină: 18 m Decorativ Lurex Compoziţie..
12,60 lei Fără TVA:10,59 lei
Panglică de lurex cu lățimea de 38 mm are aplicare largă. Îl puteți folosi nu numai pentru cusut, decorat, aranjat, dar și pentru a împacheta elegant cadourile. Această panglică are laturi ferme, fără a folosi un fir. Suprafața sa este aspră din cauza lurexului.Lăţime: 38 mm Rolă/Bobină: 22,5 m Deco..
21,10 lei Fără TVA:17,73 lei
Panglica tăiată este împletită cu lurex strălucitor. Utilizare: Panglica va fi folosită pentru a decora coroane decorative, cravate florale și ikeban. Poate fi folosit ca scaun pe un scaun sau ca decor pentru mașină.Lăţime: 60 mm Rolă/Bobină: 10 m Decorativ Lurex Compoziţie poliester lurex Tehnica a..
47,78 lei Fără TVA:40,15 lei
Panglică de lurex strălucitor va fi utilizată mai ales în zona decorativă. Este potrivita pentru ambalarea și împodobirea cadourilor de lux, cum ar fi podoabă pentru coroane de advent, cravate sau alte decorațiuni de Crăciun. O alimentăm într-o bobină de aprox. 28 m.Lăţime: 3 mm Rolă/Bobină: cca 28 ..
12,79 lei Fără TVA:10,74 lei
Plasa de lurex datorită firelor țesute își păstrează bine forma. Este consolidată cu linia de pescuit din nailon. Plasa poate fi întinsă la o lățime de 12,5 cm. Aplicație: Plasa este potrivită pentru aranjarea diferitelor aranjamente de flori, coroane sau ikebana. Poate fi folosita și pentru confecț..
37,75 lei Fără TVA:31,72 lei
Panglica decorativă este împletită cu lurex strălucitor. Datorită buclelor mai mari de 3 x 3 mm, seamănă cu ochiurile de plasă. Utilizare: Puteți folosi aceasta panglică pentru aranjarea diverselor coroane decorative, cravate florale și ikebana. Este potrivita și pentru amenajarea nunții și ambalare..
20,20 lei Fără TVA:16,98 lei
Afiseaza de la 1 la 9 din 9 produse (1 pagini)