Menu
Cosul tau

Masina laser prentru gravare si taiere DS4 Galaxy Z CO2

Masina laser prentru gravare si taiere DS4 Galaxy Z CO2

Termenul de plecare a comenzii de la noi este de 24-72 de ore lucratoare, nu ne asumam raspunderea pentru intarzierile cauzate de curierul nostru, Sameday.

Va rugam insitent: comenzile sa fie realizate prin site deoarece asa evitam multe greseli. Preluam si comenzi telefonice pentru maxim 4 produse per comanda, orice completare sau modificare a unei comenzi telefonice se considera ca si o comanda noua cu un cost nou de transport.
Masina laser prentru gravare si taiere DS4 Galaxy Z CO2
411.272,57 lei
Fără TVA: 345.607,20 lei
  • Stoc: In stoc
  • Model: DS4 GALAXY Z CO2

Masina pentru gravarea cu laser si taierea de tesaturi, materiale plastice si alte materiale.

Masina cu laser pe baza de CO2 pentru gravarea, sculptarea in adancime si taierea de materiale. Perfect pentru decorarea de textile, piele, lemn, hartie, sticla, piatra si alte materiale nemetalice. Pentru personalizarea cu precizie extrema si instantanee a imbracamintei. Da un caracter individual materialelor , precum si imbracamintei finisate (de exemplu, pantaloni, pantofi, portofele). Face productia mai atractiva, permite vanzarea mai usoara a acesteia cu un profit mai mare si recuperarea rapida a investitiei. In 10 secunde se poate grava o fotografie pe blugi!

Rapiditate si precizie a lucrului coraborate cu simplitate in utilizare . Toate functiile sunt controlate electronic de catre calculator. Poate citi toate fisierele grafice standard, printre altele: BMP, JPG, GIF, PNG, XPM si fisiere vector PLT, HPGL. Posibilitatea de transfer rapid de modele de la PenDrive. Multumita programului instalat, masina lucreaza fara nici un alt dispozitiv extern suplimentar. Echipat cu soft MatriX, bazat pe sistemul de operare Linux, care garanteaza lucrul confortabil si lipsit de probleme.

Sursa laser este realizata in conformitate cu cele mai stricte standarde militare. Multumita constructiei de inalta tehnologie, masina poate fi foarte usor instalata la linia de productie deja existenta. Drumul optic este complet acoperit, etans si protejat la praf.

 Echipata cu 2 lentile:

a) Foc.300 DF110 = 185mm, campul de lucru 190x190mm

b) Foc.400 DF110 = 385mm, campul de lucru 250x250mm

Posibilitate de lucru in modul automatizat (aplicatie pentru productia de serie ) si modul manual (pentru modificarea frecventa a modelelor si materialelor).

Set cu cap de laser, racitor (sistem lichid), baza, calculator cu doua monitoare LCD (15" pentru editarea de modele si 17" pentru vizionarea campului de gravare, multumita camerei de inregistrare instalate CCD). Baza este echipata cu masa de aspiratie 420x360 mm, usa pneumatica controlata de catre PLC, indicator cu laser dublu pentru aranjamentul perfect al produselor de decorare. Multumita usilor cu glisare laterala exista posibilitatea de gravare pe elemente de dimensiune mare.

Compresor (de exemplu SIL-EOL 9/50) si dispozitiv de aspirare indispensabil pentru pronirea masinii.

Tensiunea 230V, 50-60Hz, putere a capului laser 90W, stabilitate de putere ±4%, suprafata de lucru maxim 250x250 mm.