Menu
Cosul tau

Masina laser prentru gravare si taiere DS4 Freestyle 3 CO2

Masina laser prentru gravare si taiere DS4 Freestyle 3 CO2

Termenul de plecare a comenzii de la noi este de 24-72 de ore lucratoare, nu ne asumam raspunderea pentru intarzierile cauzate de curierul nostru, Sameday.

Va rugam insitent: comenzile sa fie realizate prin site deoarece asa evitam multe greseli. Preluam si comenzi telefonice pentru maxim 4 produse per comanda, orice completare sau modificare a unei comenzi telefonice se considera ca si o comanda noua cu un cost nou de transport.
Masina laser prentru gravare si taiere DS4 Freestyle 3 CO2
891.513,25 lei
Fără TVA: 749.170,80 lei
  • Stoc: In stoc
  • Model: DS4 FREESTYLE 3 CO2

Masina laser prentru gravare si taiere DS4 Freestyle 3 CO2

Masina pentru gravarea cu laser si taierea de tesaturi, materiale plastice si alte materiale.

Freestyle 3 CO2 este un laser cu CO2 foarte flexibil si usor de utilizat,  special adaptat la client pentru a optimiza toate operatiunile de gravare, decorare si taiere pe piele, tesaturi, material de blugi si oricare alt articol textil.

Sursa laser de inalta putere este de 200 W, dispozitivul optic fin si mecanica adaptata la client face usor lucrul pe o suprafat de pana la 185x75cm, cu o acuratete deosebita .

Freestyle este de asemenea capabil sa marcheze, sa graveze si sa taie materiale cum ar fi sticla, lemnul, materiale plastice, hartie, tesatura, cauciuc, marmura si pietre.

Siguranta. Acoperit complet si drum optic etans rezistent la praf. Exista posibilitate de acoperire  a zonei de lucru .

Fiabilitate. Sursa de laser cu CO2 produsa in SUA in conformitate cu cele mai severe standarde militare.

Soft de opeare MatriX pe Linux. Interfata face utilizarea confortabila si usoara a laserului in toate operatiunile de gravare si taiere