Masina de cusut Brother cea mai vanduta

17/04/2017 0 Comment(s) info textile,

Mașina de cusut Brother cea mai vândută

Mașina de cusut Brother cea mai performantă, cea mai bună și considerată cea mai de succes realizare a marelui concern pare a fi modelul SE400. De ce este această mașină de cusut atât de bună!? S-ar putea ca tehnic vorbind alte modele să fie mai puternice și mai specializate, mai productive în anumite privințe. Însă Brother SE400 pare a defini linia de mijloc de la tot ce se poate obține mai bun dintr-o mașină de cusut.

Modelul Brother SE400 fiind o mașină de cusut de sorginte japoneză, ne-am aștepta ca ea să se poată conecta la un PC. Sau să folosească măcar un card de memorie, orice amănunt care ne-ar arăta fața japonezului modern. Așa și este, se poate folosi un card extern special cu cusături încorporate. Acest mic utilaj poate înfrumuseța proiectele dvs într-un mod absolut unic și incredibil! Brother S400 este mașina de cusut perfectă și ideală deopotrivă pentru un începător, cât și pentru un avansat al lucrului de acest gen.

Mașina de cusut cea mai bine vândută și cea mai apreciată, cel puțin dintre produsele Brother are caracteristici de cusături încorporate, respectiv 67 de tipuri de cusături și 98 de funcții predefinite. S400 dispune de un display LCD intuitiv din care puteți urmări tutorialele și instrucțiunile de învățare rapidă.

atelier croitorie cu masina de cusut brotherÎn ceea ce privește partea de broderie, să notăm că este un aspect care a făcut din Brother S400 unul dintre cele mai apreciate modele de mașini de cusut. Utilizatorul poate alege din biblioteca încorporată 70 de modele decorative și 120 de șabloane. Mai mult, acest model dispune de cinci fonturi caracteristice. Însă, la fel ca și alte variante produse de Brother, vă puteți conecta la internet la ibroidery și puteți achiziționa alte modele, fonturi și șabloane de broderie sau cusături.

Ca orice bun de larg consum și care a devenit popular pe tot mapamondul, Brother SE400 nu face excepție, găsiți chiar și tutoriale video pe youtube.

Brother, din Japonia pe tot pământul...

În pofida numelui său care ne-ar putea induce în eroare, marca Brother este una de concepție japoneză. Cine a auzit de Brother, cine folosește un element de birotică al acestei mărci și nu cunoaște istoria firmei, ușor ar putea fi derutat. Sub acest nume veți găsi însă o multitudine de elemente care ne schimbă viața și felul în care muncim. Brother produce de la imprimante și multifuncționale, la computere și mașini de cusut. În general, Brother înseamnă tehnologia informației și a mecanicii fine.

Compania a luat ființă în 1908 în Nagoya sub numele de Yasui Sewing Machine. Principalul fondator al firmei a fost Kanekichi Yasui. Acesta a fost cel mai mic dintre cei zece frați ai familiei și și-a propus, pentru început, să vândă și să repare mașini de cusut în Japonia.

În 1932, împreună cu fratele său Jitsuichi reușesc să producă prima mașină de cusut realizată integral în Japonia. Așa a luat naștere cu adevărat Brother, un concern care astăzi produce în peste 50 de țări în nume propriu sau sub licență OEM.

În 1968 s-a petrecut un element important al istoriei moderne a Brother, atât în birotică și calculatoare cât și cel de mașini de cusut. Brother a achiziționat Jones, o fabrică de mașini de cusut localizată în Manchester. De la acea dată putem vorbi de istoria europeană și mondială a firmei.

Leave a Comment